Väskaffärer - Allt om bra Väskaffärer
Väskan är den största väskaffären på näten med alla väskor du behöver och till mycket bra priser
Väskbutiker

Väskbutiker

Väskbutiker säljer förutom väskor av många olika typer även handskar, plånböcker och paraplyer. Den främsta försäljningen har dock väskaffärerna på att sälja väskor av olika slag. De flesta som tänker på en väskbutik associerar detta med resväskor eller kabinväskor men det finns otroligt många andra typer av väskor som ofta kan kosta väl så mycket eller mycket mer än en riktigt bar och snygg resväska.

Vanligaste sorternas väskor i väskbutikerna

De väskor som säljs mest av i väskbutiker generellt är:

Väskbutik


Världens dyraste väskor

Världens mest värdefulla väskor är värdeväskor fyllda med pengar, guld, eller diamanter. Värdet på dessa väskor hålls ofta hemligt för att minska rånrisken men bara väskorna i sig kostar ganska mycket men det finns små handväskor som är mycket dyrare Har finns några av världens dyraste handväskor uppräknade.

Väskbutiker | Världens dyraste väska

Världens dyraste handväska

Världens dyraste handväska är en liten väska som mer liknar ett smycke. Det är en Mouawad 1001 Nights Diamond Purse, som har 4.517 diamanter och består av 18 karats guld. Väskan lanserades 2010 och kostar endast 3.800.000 dollar.

Väskan som tillverkas i en mycket exklusiv väskbutik tar 8.800 timmar att färdigställa.

Väskbutiker | Världens näst dyraste väska

Näst dyraste väskan

Den näst dyraste väskan är ett riktigt fynd. Det är en Pierre Hardy’s Kelly Hermes Birkin som kostar hälften så mycket som den mest exklusiva väskan, d.v.s. bara 1.900.000 dollar. Väskan tog två år att utveckla väska som består av hela 1.160 diamanter och är tillverkad i bland annat guld.

Inte heller denna väska kan du hitta i någon väskbutik i Sverige men väl om du flyger till Dubai.