Väskaffärer - Allt om bra Väskaffärer
Väskan är den största väskaffären på näten med alla väskor du behöver och till mycket bra priser
Annat som väskaffärerna säljer

Övrigt i väskaffärerna

Den vanligaste typen av väskaffärer säljer inte bara väskor utan säljer väldigt mycket annat. Bland annat har väskaffärerna mycket tillbehör till väskorna. Detta kan inkludera lås och remmarHandskar på väskaffärerna

Handskar

Eftersom tidigare var de flesta väskor tillverkade i skinn var det ganska naturligt att väskaffärerna även sålde skinnhandskar. Detta har levt kvar än i dock och många väskbutiker kallar sig Väsk- & Handskaffär.

Även när man köper väskor på nätet har flera av dessa även handskar och detta gäller framförallt handskar som matchar de små aftonväskorna, festväskorna eller clutches.

Främst är det skinnhandskar och läderhandskar som de fysiska väskaffärerna säljer och detta gäller både damhandskar och herrhandskar. Mer ovanlig är att väskaffärerna säljer barnhandskar.

Plånböcker i väskaffären

På samma sätt som med handskarna så säljs plånböcker av gammal hävd i väskaffärerna. Alla plånböcker och portmonnäer är dock inte längre tillverkad i skinn eller läder.

Paraplyer i väskaffärerna

Alla väskaffärer har fler olika paraplyer att välja på. Oftast har väskaffären något enklare paraply som kan kan köpa just för regnskuren som kon överraskande men tro inte att detta paraply håller speciellt läng. Bättre är normalt att satsa på ett paraply av högre kvalité och det finns alltid i en bra väskaffär.