Väskaffärer - Allt om bra Väskaffärer
Väskan är den största väskaffären på näten med alla väskor du behöver och till mycket bra priser
Clutches

Clutches

Clutches är en typ av väskor som väldigt trendiga och används av an modemedvetna tjejer som vill vara hur inne som helst. Clutches kallas också kuvertväska eftersom formen och storleken påminner om ett kuvert och att en clutchväska har ungefär samma storlek och form som ett kuvert och en clutchäska stängs ofta på ett liknande sätt som ett brev.

Clutche-väskan är lite och smidiga att ta med sig som rymmer det allra nödvändigaste sminket, nycklar och bankkort och kanske något mer. Clutches brukar användas tillsammans med någon riktigt läcker festklänning eller aftonklänning på finare middagar eller fester.

Matchande Clutches

Det är viktigt att clutchväskan matchar den övriga outfitten men fördelen är att väskorna är så små och smidiga så man får plats med väldigt många clutches hemma i väskgaderoben.

Det finns också en del clutches som är så praktiska att de fungerar utmärkt till de flesta klänningar men då kan de kännas lite uttjatat om man inte förnyare sig på tredje middagen.Clutchväskans ursprung

Clutch är engelska och betyder att gripa tag i något och det är just vad handen gör om clutcheväskan eftersom den inte har nå gon axelrem. Det finns dock clutches som har en lite mycket tunn axelrem me vanligare är att de har ett litet handtag som man kan hålla.

Att använda en clutchväska

Clutchväska

Det finns många tillfällen när just en clutchväska passar perfekt. Förutom att det är viktigt att tillställningen är den rätta när man ska ha clutchväskan måste också det finns fler som använder clutchväskor vid festen.

Några av de mest naturliga tillfällena att ha clutschväskor är på:

  • Bröllopet avsvett och du är gäst eller tärna.
  • Studentbalen eller någon annan bal och matcha clutchväskan med balklänningen.
  • Den finns middagen får högtiddräkt gäller om klädkod.
  • Festen där du ka ha den minimala och sexiga festklänningen och där en vanlig axelväska skulle vara helt fel.