Väskaffärer - Allt om bra Väskaffärer
Väskan är den största väskaffären på näten med alla väskor du behöver och till mycket bra priser
Resväskor

Resväskor

Det finns många typer och storters resväskor och resväskorna finns i alla möjliga former och storlekar. Några av de vanligaste benämningarna på resväskor är

  • Hårda resväskor
  • Mjuka resväskor
  • Resväskor med 2 hjul
  • Resväskor med 4 hjul
  • Resväskor för barn

Viktigt vid köp av en resväska

När du köper en resväska finns det många saker som man ska tänka på. Dels ska resväskan vara snygg och gärna ha unika kännetecken så den är lätt att inte bara se när den kommer ut på bagagebandet efter flygresan men även att du hittar den i högen med väskor som flygplatsen kan han lagt upp efter att det blivit strul med försenade och inställda flyg.

En resväska som ser konstig ut stjäls också mycket mer sällan jämfört med en vanlig svart medelstor väska av ett vanligt väskmärke.Resväska av hög kvalité

Resväska i en Väskaffär

Det är inte bara viktigt att du hittar din väska men också att resväskan inte har gått sönder under den ovarsamma transporten och hanteringen på flygplatserna. Genom att köpa en riktig resväska i en väskaffär kan du få många års garanti men också känna dig säker på att väskan inte går sönder och att alla skrattar åt dina kläder och underkläder på bagagebandet.

TSA-lås

Om och när du låser din incheckade resväska måste du använda ett TSA-godkänt lås, fråga väskaffären om detta. Detta lås innebär att flygplatsmyndigheterna kan öppna väskan för att innehållet i den utan att ha tillgång till nyckeln.

Om du inte har ett TSA-godkänt lås och låser din resväska kan förekommer det att flygplatsmyndigheten bryter upp och har sönder din väska utan att du kan begära ersättning. Du kan köpa TSA-lås antingen hos väskaffären men även låsaffärer och låssmeder säljer dessa.